Page 12 of 12 FirstFirst ... 289101112
Results 111 to 117 of 117

Thread: Forum Issues? Please use this thread.

  1. #111
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Delaware, USA
    Posts
    895
    Thanks
    163
    Thanked 12 Times in 8 Posts

    Default

    It's fine Simon.

    Essentially the site is still on http:// and not https://.. so if someone uses a https:// url. The warning appears.

  2. #112
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Northumberland, UK
    Posts
    3,553
    Thanks
    6
    Thanked 58 Times in 55 Posts

    Default

    Thanks Jagan. I was sure it was fine, I just wanted to make you aware that Firefox was claiming there was a potential problem.

    Regards

    Simon

  3. #113
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dublin
    Posts
    4,406
    Thanks
    3
    Thanked 22 Times in 22 Posts

    Default

    I've checked it on Chrome and IE just there now, and there are warnings also. For info

  4. #114
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Hornsea, East Yorkshire, UK
    Posts
    3,775
    Thanks
    1
    Thanked 22 Times in 21 Posts

    Default

    Hi

    Is there a problem with the Databases, I keep getting a message saying 'unable to connect'

    Malcolm

  5. #115
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Delaware, USA
    Posts
    895
    Thanks
    163
    Thanked 12 Times in 8 Posts

    Default

    the service provider had some db issues - everything is back up earlier.

  6. #116
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Hornsea, East Yorkshire, UK
    Posts
    3,775
    Thanks
    1
    Thanked 22 Times in 21 Posts

    Default

    Cheers Jagan

    I am connected again

    Malcolm

  7. #117
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Northumberland, UK
    Posts
    3,553
    Thanks
    6
    Thanked 58 Times in 55 Posts

    Default

    Are the databases down again?

    I'm getting 'Could not connect to the RAF DB database' when I try to access the P.o.W. lists.

    regards

    Simon

    EDIT - the 'old site' P.o.W. list seems to work okay: http://www.rafcommands.com/old-site/air-force-pows/

    EDIT 2 - it's working now. Thank you.
    Last edited by wwrsimon; 17th June 2019 at 16:57. Reason: typo

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •