Page 10 of 13 FirstFirst ... 678910111213 LastLast
Results 91 to 100 of 128

Thread: Forum Issues? Please use this thread.

  1. #91
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Aubers, France
    Posts
    2,382
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Hello

    I would concur with Pavel. I've ticked the box "recognize me" or similar subject, so I don't have to log in every time I visit.

    But I had to clean up my lap top, and indeed, I had to log in again for that reason.

    Joss

  2. #92
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Cornwall
    Posts
    2,732
    Thanks
    36
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    Thank you Joss and Pavel for your kind responces.
    Yes I did try to make more room available on my tablet, so expect that is what did it.
    However I am still haveing to log in each time I visit the forum although I have ticked the "remember me" box.
    Any idea as to how to overcome this and remain as I was in the past, logged in "forever"?
    Alex

  3. #93
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Prague, Czech Republic
    Posts
    3,542
    Thanks
    21
    Thanked 15 Times in 14 Posts

    Default

    Alex I am afraid I am not give you any advance for this problem, ticking the "remember me" box always worked for me in such a xase.

    Pavel
    Czechoslovak Airmen in the RAF 1940-1945
    http://cz-raf.webnode.cz

  4. #94
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Cornwall
    Posts
    2,732
    Thanks
    36
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    Don't know if it is in anyway connected but I notice that on the "Bar" at the top of the page I see " Old Forum Archive" is over written with the words "Private Messages" any idea as to why this is ?

  5. #95
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Is it possible to see posts awaiting approval? I created one yesterday which said it needed to be approved, but nothing is showing yet?

    Thanks!

  6. #96
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Prague, Czech Republic
    Posts
    3,542
    Thanks
    21
    Thanked 15 Times in 14 Posts

    Default

    Hi roundyuk,

    welcome aboard!
    I have approved your post.
    Good luck with your research.

    Pavel
    Czechoslovak Airmen in the RAF 1940-1945
    http://cz-raf.webnode.cz

  7. #97
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by CZ_RAF View Post
    Hi roundyuk,

    welcome aboard!
    I have approved your post.
    Good luck with your research.

    Pavel
    Thank you sir!

  8. #98
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1,752
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Default

    Is anyone else experiencing page error displays today ... I am getting the adverts etc at the top of the page all in a stack, rather than across the page.

    I have tried rebooting and re-entering the site ... but still the same

    Regards

    Pete
    Main areas of research:

    - CA Butler and the loss of Lancaster ME334 (http://rafww2butler.wordpress.com/ )
    - Aircrew Training (Basic / Trade / Operational / Continuation / Conversion)
    - The History of No. 35 Squadron (1916 - 1982) (https://35squadron.wordpress.com/)

    [Always looking for copies of original documents / photographs etc relating to these subjects]

  9. #99
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,011
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default

    Hello Pete,
    All seems OK on my screens. Still a problem?

    Bruce
    http://www.filephotoservice.co.uk/
    RESEARCH AT THE NATIONAL ARCHIVES & OTHER UK INSTITUTIONS

  10. #100
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Cornwall
    Posts
    2,732
    Thanks
    36
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    hello, yes I have had the same problem.
    I could not even log in.
    What I did was search in the Google box and the when an archive page showed up I scrolled down to bottom of page where it said log in, this done I was "in" thus this post.
    So- What the Heck has gone wrong????


    Now Looking at page all seems normal but will leave forum and try to log in "as normally do to see if it has gone back 5o the advert problem.
    Last edited by Alex Smart; 28th October 2018 at 20:08.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •