Results 1 to 3 of 3

Thread: LOG IN GLITCHES

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Cornwall
    Posts
    2,766
    Thanks
    69
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default LOG IN GLITCHES

    Hello,
    Tried earlier to post on forum.
    Got message to the effect that I was banned.
    Reason not given, reinstatement - never.
    SO WHATS GOING ON ?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,011
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default

    Alex, you are not alone. This has happened a couple of times lately and Jagan is on it. There is a possibility it has to do with idle time. As all can see, you are now logged in so I trust anyone else who gets the same greeting will also get past it.
    Please, if this happens to you (or anyone else) again, just repeat the process and try to log in.

    Bruce
    http://www.filephotoservice.co.uk/
    RESEARCH AT THE NATIONAL ARCHIVES & OTHER UK INSTITUTIONS

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Cornwall
    Posts
    2,766
    Thanks
    69
    Thanked 13 Times in 12 Posts

    Default

    Hello Bruce,
    Seems that logging in again is the answer as my recent postings have been OK.
    But that does not answer why it happened in the first place unless the "pause time" is something to do with it. And that is something new. I open the post page, go to my mail "copy/paste" message, go back to forum post page and "paste" message. All that takes me some time to do but have not had any problems doing it before tonight.
    As said all seems well now though.
    Thanks for the update.
    Alex

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •